THE GOOD LEFT UNDONE

Tjenare!
Börjar bli riktigt "pömmsig", men blir bara irriterad av all disk som väntar i diskhonen.
Dags att ta tag i mitt korta liv. Godnatt everyone, nu ska jag bara tvätta av ansiktet, borsta tänderna, diska, smörja in mig i huvkräm SEN skall jag nana.GOD NATT!
LAKU NOC´!
BONNE NUIT!
GOOD NIGHT!
BUONANOTTE!
DOBROU NOC!
NATËN E MIRË!
USIKU MWEMA!
BUENAS NOCHES!
CHU´C NGU NGON!
MAGANDANG GABI!


SONG OF THE DAY


RAIN

Tjenare!Festis cactus lime
Sitter här framför dator, på valborg. Suck! Ska jobba i stallet imorgon, så blir att gå upp tidigt. Har precis kommit hem från Maxi. Tack till underbara Biggan som körde mig dit så jag slapp att gå! Köpte en festis, tottelini, kladdkaka och ett paket socker.

Så nu sitter jag här och käkar mina tottelini som är VÄLDIGT torra... Har en kladdkaka till US-mötet som är i morgon i ugnen, håll tummarna för att den ska räcka tills dess!

See u soon! =)

Mikki

MERCY

Men tjenare och hallå!
Är i skolan nu och väntar på att SOn ska dra igång så man kan skriva sitt prov. Första lektionen jag hade var Franska. Trodde att vi inte skulle göra någonting direkt viktigt, men jo! Då skulle vi ha NP, gick riktigtriktigt dåligt!

Nu ska jag ha mentorstid, hörs i kväll!


See u =)

WORK IT OUT

Nu är man fanimej taggad!Tjenare!
Sitter och läser igenom ekonomin. Det var faktiskt inte så svårt som jag trodde! Menmen.. Ska läsa igenom det sista och sedan drar jag mig upp till stallet för att borsta på Nero så att han kan blänka lite grann i hela pälsen tills på söndag. Just nu har den gamle gubben bara fält sin vinterpäls på halsen och benen. Så han har vinterpäls kvar på ryggen och flanket. Vackert!


I tisdags var jag nere på Hästshopen och köpte gummisnoddar och KL-strumpor som jag har tänkt att ha på Söndag. Köpte ett par blå strumpor så det matchar min kavaj och jacka Vi kommer vara snyggast på banan, jag och Nero =)
Men vad tycker ni om min kavaj?

Ciiiiao (;

WELCOME TO THE BLACK PARADE

Tjenare (;
Nu sitter jag här och lyssnar på My Chemical Romance's låt Welcome to the black parade. Det var ett tag sedan man lyssnade på den (senast -07/-08). Men jag säger bara det, gud vad den väcker minnen!

Försöker få ihop min hjärna så den kan sammarbeta. Har prov i morgon i det @&%£€$€@$¤# samhälls ekonomi. SKOJIGT VÄRRE...

Har knappt förstått någonting för vi har jobbat effektivt på lektionerna, men det står ju helt stilla!

Aja, ska försöka fokucera nu...

Hej!


A NEW DAY HAS COME

Men tjenare!
Då var det dags att verkligen ta tag i mitt bloggande, på riktigt!
det har inte hänt så jätte mycket sedan jag skrev sist. Life's go on..

Idag har jag varit hemma från skolan. Börjar känna mig lite krasslig, perfekt nu när man har anmält sig till en tävling. Hände samma sak sist jag tävlade, menmen..

Sitter och är lite nostalgisk och lyssnar på A new day has come. den är så söt!

Nä, nu ska jag dra på mig någonting annat än pyjamas..

See u soon!

Mikki

P.S. Vad tycks om den nya headern?^^ D.S.


RSS 2.0